Voor het aanpakken van rimpels, grove huidstructuur, acne littekens en een verouderde huid. Met de Medcos Microskinpolish bereiken we een geweldig resultaat op een milde pijnloze manier. 3 x power in één behandeling, samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging die de resultaten van cosmetiche chirurgie benaderen.

1 Microdermabrasie

Hierbij word een dun laagje van de huid (derma) tot de papillaire laag afgeschaafd (brasie) met behulp van zeer fijne kristallen. Het is een middel diepe peeling die totale regeneratie van de huid bewerktstelligt. Door de verwijdering van oude huidcellen uit de opperhuid wordt de huid gestimuleerd tot een natuurlijke aanmaak van nieuwe huidcellen.

2 Low Level Laser Therapie (LLLT) 

Ook wel koude laser genoemd, is een biostimulatie en heeft het vermogen om weefsels op celniveau te herstellen. De intensiteit van diodelasers is niet zo hoog als een chirurgische laser en daardoor ontstaat er geen verwarminseffect. Door licht in speciale golflengtes op de huidcellen te laten inwerken, wordt de stofwisseling- de afvoer van afvalstoffen en de aanvoer van voedingsstoffen binnen de cel geactiveerd, hierdoor verbeterd de functie van de cel tot 70%. De cel krijgt weer kracht waardoor de div. huideigenschappen zoals elasticiteit worden verbeterd.

3 Skin Polish (voeden en beschermen)

De afsluitende fase voedt en beschermt de huid. De actieve werkstoffen die op de huid worden gebracht bevatten o.a. vitamine, anti-oxidanten en een SPF beschermingsfactor. De behandeling werkt ontspannend en energie stromen worden gestimuleerd waardoor de huid tot rust komt.

Voor het meest effectieve resultaat adviseren wij een kuur.